Elke uitvaart is mogelijk

Geen wens is (te) gek

Bespreek uw uitvaartdienst wensen met Conny Schot Uitvaartverzorging. Samen met u doet ze er alles aan om de ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken. U kunt ook van te voren zelf uw wensen kenbaar maken en vastleggen.

Afscheidskamer

Conny Schot heeft een unieke Afscheidskamer waar u in huiselijke sfeer afscheid kunt nemen van uw dierbare. Zodra u binnenstapt komt u terecht in een ruimte die aanvoelt als een huiskamer. De overledene ligt opgebaard in een aparte kamer. Ook voor kleine groepen is er een mogelijkheid tot een dienst in de Afscheidskamer en een condoleance na afloop.

Rituelen

Conny Schot Uitvaartverzorging staat open voor elke geloofsovertuiging. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan rituele bewassing en het inhuren van een geestelijk begeleider. Ze is op de hoogte van verschillende culturele afscheidsceremonies en doet er alles aan om de uitvaart geheel in stijl te verzorgen.

Bloemen

Conny Schot verzorgt indien gewenst de rouwbloemen voor u. U kunt bij haar terecht voor rouwboeketten, rouwharten en andere rouwwerken en condoleance bloemen. De bloemstukken laat zij in opdracht voor u maken bij een van de beste rouwwerkbloemisten van Nederland.

Drukwerk

Rouwkaarten, rouwlinten, bidprentje, dankbetuiging of andere bedrukkingen? Alles wordt voor u geregeld. Het opstellen van een tekst voor een rouwkaart of advertentie in de krant is heel persoonlijk. Conny Schot kan u helpen bij het verwoorden van uw gevoelens zodat er een tekst staat die past bij uw dierbare.

Rouwvervoer

Conny Schot kan iedere kist naar keuze leveren. Voor het vervoer beschikt uitvaartverzorging Conny Schot over een bijzondere rouwwagen. Alle wensen zijn bespreekbaar.

Contact

Meer weten over de uitvaart mogelijkheden? Neem contact op via 0164 - 25 14 33 of via 06 - 51 48 71 98.