Elke uitvaartdienst is mogelijk

Bespreek uw uitvaartdienst en wensen met Conny Schot

Geen wens is (te) gek. Samen met u doet Conny Schot er alles aan om de ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken. U kunt ook van tevoren zelf uw wensen kenbaar maken en vastleggen.

Neem contact op

Afscheidskamer

Conny Schot heeft een unieke afscheidskamer waar u in huiselijke sfeer afscheid kunt nemen van uw dierbare. Zodra u binnenstapt komt u terecht in een ruimte die aanvoelt als een huiskamer. De overledene ligt opgebaard in een aparte kamer. Ook voor kleine groepen is er de mogelijkheid tot een dienst in de afscheidskamer en een condoleance na afloop.

Rituelen

Uitvaartverzorging Conny Schot staat open voor elke geloofsovertuiging. Hierbij kunt u denken aan rituele bewassing en het inhuren van een geestelijk begeleider. Ze is op de hoogte van verschillende culturele afscheidsceremonies en doet er alles aan om de uitvaartdienst geheel in stijl te verzorgen.

Bloemen

Conny Schot verzorgt indien gewenst de rouwbloemen voor u. U kunt bij haar terecht voor rouwboeketten, condoleance bloemen, rouwharten en andere rouwwerken. De bloemstukken laat zij in opdracht voor u maken bij een van de beste rouwwerk bloemisten van Nederland.

Drukwerk

Wilt u rouwkaarten, rouwlinten, een bidprentje, een dankbetuiging of ander drukwerk? Alles wordt voor u geregeld. Het opstellen van een tekst voor een rouwkaart of advertentie in de krant is heel persoonlijk. Conny Schot kan u helpen bij het verwoorden van uw gevoelens, zodat er een tekst staat die past bij uw dierbare.

Rouwvervoer

Conny Schot kan iedere kist naar keuze leveren. Voor het vervoer beschikt Uitvaartverzorging Conny Schot over een bijzondere rouwwagen. Alle wensen zijn bespreekbaar.

De rouwwagen van Conny Schot

Contact

Meer weten over de uitvaartmogelijkheden? Neem contact op via 0164-25 14 33 of via 06 - 51 48 71 98.